Retour & Omruilen

Kan ik mijn bestelling retour sturen? Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Of wil je toch liever iets anders uitzoeken? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Wel dien je zelf de retour of ruiling aan te melden via onze website! De dag nadat je bestelling is bezorgd heb je de bestelde producten 14 dagen op zicht, 14 dagen bedenktijd dus. Binnen deze termijn mag je de producten bekijken en/of passen om te kunnen beoordelen of de producten voldoen aan je wensen. Voldoet het product niet aan je wensen, dan mag je deze na het melden via onderstaand formulier, zonder opgaaf van reden retour sturen binnen 14 dagen. Enkel de kosten voor retour zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor exacte tarieven de website van je vervoerder. Artikelen uit de outlet sale worden helaas niet retour genomen. Ruilen voor een ander product van gelijke waarde is wel mogelijk. Kosten van terugzenden zijn wederom voor de koper zelf.

Retour voorwaarden

Voor onze retour en omruilservice komen uitsluitend artikelen in aanmerking die:

  • Ongebruikt zijn en voorzien van alle originele aangehechte labels/kaartjes e.d.
  • In de originele onbeschadigde verpakking terug gestuurd worden (indien van toepassing).
  • Ongedragen/ongewassen zijn (passen mag natuurlijk) en niet ruiken naar rook, parfum en zweet.
  • Voldoende gefrankeerd en stevig/veilig verpakt worden.
Ook dien je een retour of ruiling zelf aan te melden via onze website! Alle informatie lees je dan ook hier op de website.

Mocht dit toch niet zo zijn dan kunnen wij helaas de retournering niet in behandeling nemen. Onze gehele wettelijke algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Tenaamstelling Feels so Vintage
Straatnaam Vennemeerstraat
Huisnummer 3
Postcode 1316KB
Plaats Almere
Land Nederland

Heb je onverhoopt een foutief of defect artikel ontvangen? Onze excuses hiervoor! Om dit zo snel mogelijk in orde te kunnen maken, verzoeken wij je om dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Je kunt een e-mail sturen naar info@feelssovintage.nl.

Retour

Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag naar je over. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen. Feels so Vintage is niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.

Ruiling

Voor ruilingen zorgen wij dat je nieuwe product z.s.m. kosteloos naar je opgestuurd wordt zodra het geretourneerde artikel bij ons in goede orde is ontvangen. Wil je een product ruilen, dan kan dit natuurlijk ook. Geef dan wel even aan op het ruiling formulier waarvoor je het wilt ruilen. Eventuele prijs verschillen worden verrekend. Indien je binnen 7 dagen geen bevestiging van ons ontvangen hebt, raden wij je aan contact op te nemen met de verzendmaatschappij waarmee je je retourzending verstuurd hebt zodat zij je pakket kunnen traceren. Wij beschikken niet over de gegevens van je retourpakket en kunnen hierin dan ook niet helpen. Indien er een vertraging is, laat het ons dan weten zodat wij je retourtermijn eventueel kunnen verruimen.

Gedeeltelijke retour:
Indien het door de klant gehouden product onder het bestelbedrag uit komt wat in aanmerking komt voor gratis verzending, zullen wij de verzendkosten in mindering brengen op het retourbedrag.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Selecteer een van de onderstaande mogelijkheden


Heb je een andere vraag m.b.t. ruilen of retourneren

Stel deze dan door gebruik te maken van onderstaand contactformulier.