Maat & Pasvorm wijzer

Wij hebben natuurlijk een bijzondere collectie met veel kleding voornamelijk uit het buitenland, en daardoor kunnen de maten soms een beetje verwarrend zijn.

Ook komt onze kleding van verschillende merken die elk weer hun eigen pasvorm of maatvoering hebben. Daarbij wijken buitenlandse maten vaak ook nog af van de maten van Nederlandse bodem.

Het is dan ook niet gek dat je misschien een beetje in de war raakt van dit alles. Maar vrees niet! Wij zetten bij elk product op onze website altijd netjes een maattabel. Hierin kun je precies zien hoe een kleding stuk nou precies valt en eventueel vergelijken met je eigen maten. Dit is natuurlijk heel handig en om te voorkomen dat jij je bestelling toch weer terug moet sturen net nadat je waarschijnlijk zo blij was met je nieuwe aankoop.

Om jullie nog meer te helpen hebben we daarom ook nog een instructie filmpje gemaakt die laat zien hoe en waar je je jezelf nou precies moet opmeten. Geen meetlint bij de hand? Zelfs daar hebben wij aan gedacht! Wij hebben namelijk een printbaar versie beschikbaar die je dan alleen wel zelf even moet uitknippen en aan elkaar moet plakken.

En mocht je na dit alles toch nog niet durven te bestellen dan mag je natuurlijk ook nog bellen,mailen of pb-en naar ons om al je vragen te stellen.Je kunt natuurlijk ook gewoon gezellig ouderwets langs komen in onze stenen winkel in Almere voor een persoonlijk advies en veel gezelligheid.

Pak je meetlint en doe de volgende metingen:

Borst: Meet het grootste gedeelte van je borst

Taille: meet het kleinste deel van je natuurlijke taille. Ongeveer net boven je navel

Heupen: meet het breedste deel van je heupen, inclusief je billen.

Geen meetlint?

Geen probleem ook dit hebben wij voor je

Om ervoor te zorgen dat de meetresultaten op de juiste schaal worden gemeten, moet u ervoor zorgen dat de volgende vakjes niet zijn geselecteerd in het afdrukdialoogvenster:

  • Verklein overmaatse pagina’s tot papierformaat
  • Vouw kleine pagina’s uit tot papierformaat
  • Automatisch draaien en centreren