Betaalmogelijkheden

Veilig online shoppen:
SSL Beveiligd
Onze website is beveiligd d.m.v. een SSL certificaat. Vanaf het moment dat je je in onze bestelomgeving bevindt, schakelt onze website automatisch over naar beveiligde pagina’s. Daarnaast wordt je doorgeleid naar beveiligde betaalpagina’s en hoef je op onze website nooit gevoelige betaalinformatie in te vullen.


Ideal


Je kunt het beste betalen met iDeal. Betalen via iDeal is gratis en gaat snel en veilig via je eigen bank

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met iDEAL te willen betalen. Nadat de eigen bank is geselecgteerd, wordt de consument doorgeleid naar internetbankieren van de eigen bank. Daar staat de betaalopdracht reeds klaar. De consument autoriseert de betaling, het bedrag wordt afgeschreven en de consument en de webshop worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Alle Nederlandse consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, KNAB, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen hun online aankopen betalen met iDEAL.

Bancontact/Mistercash

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met Bancontact te willen betalen. De betaalopdracht staat reeds klaar en de consument autoriseert de betaling door de kaartgegevens en een pincode in te voeren. Het bedrag wordt afgeschreven van de betaalrekening van de consument en de webshop wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Met de Bancontact-app kan de consument ook mobiel betalen. Dat werkt met een QR die automatisch op het beeldscherm verschijnt.

Alle Belgische consumenten die beschikken over een Bancontact bankkaart van ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Record Bank en VDK Spaarbank kunnen hun online aankopen betalen met Bancontact.

PayPal

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met PayPal te willen betalen. Vervolgens kan met een e-mailadres en een wachtwoord worden ingelogd. Dan verschijnen de betaalopdracht en de gegevens van de webshop-eigenaar. Met één klik kan nu de betaling worden uitgevoerd. Het bedrag wordt afgeschreven van de PayPal-rekening, de bankrekening of de creditcard van de consument en de webshop wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Betalen met PayPal is voor de betaler gratis. De ontvanger betaalt een percentage van het overgeschreven bedrag plus een transactie-fee.

Meer dan 143 miljoen consumenten in meer dan 200 landen kunnen hun online aankopen in 26 verschillende valuta’s betalen met PayPal.

Billink

Op de afrekenpagina selecteert je de betaaloptie “Achteraf betaling – Billink”. Als het orderformulier onvoldoende gegevens bevat om een goede kredietwaardigheidstoets uit te voeren, wordt je gevraagd extra gegevens in te vullen.

Let op: Billink zal de gegevens online en real-time controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je nog steeds de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode.
In geval van kredietwaardigheid, zal de bestelling worden geaccepteerd. Wij versturen het product en Billink stuurt de factuur na.
Je dient de factuur binnen 14 dagen te voldoen. Deze factuur kan eenvoudig via een overschrijving of via iDEAL vanuit de mail worden betaald die door Billink is toegestuurd.

Alle consumenten in Nederland.

SOFORT Banking

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met SOFORT Banking te willen betalen. De consument selecteert het eigen land en de eigen bank en bevindt zich meteen in de beveiligde betaalomgeving van SOFORT Banking, waar de betaalopdracht reeds klaar staat. De consument meldt zich aan met de bekende gegevens voor internetbankieren. Deze gegevens worden gecodeerd overgedragen en zodra de bevestigingscode op de bankpas-lezer/calculator van de eigen bank is ingevoerd, wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven van de betaalrekening van de consument. Tot slot worden consument en webshop wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Alle consumenten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen, Italië, Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland die beschikken over internetbankieren kunnen online betalen met SOFORT Banking . Inmiddels hebben al meer dan 18 miljoen mensen tenminste één keer met SOFORT Banking betaald. Letwel betalingen met SOFORT zijn niet gegarandeerd.

Gedurende de bestelprocedure kun je zelf kiezen welke optie je wilt gebruiken om jouw bestelling te betalen. Alle betalingsvormen worden afgehandeld door onze betaling provider Mollie payments en achteraf betalen wordt verzorgd door Billink.