Over Feels so Vintage

Webwinkel met Retro, Pin- up en Vintage inspired fashion & accessoires. Ook te vinden op diverse (rockabilly) evenementen. En natuurlijk 24/7 online!

Feels so Vintage is ontstaan uit mijn passie voor vintage/reproductie. En is opgericht in 2017 om iedereen mee te laten genieten van deze prachtige en vrouwelijke kleding stijl.
In een tegenwoordig eigenlijk best wel kei harde wereld, hunkeren wij meer en meer terug naar the good old day’s en dit kan je natuurlijk ook meteen doorvoeren naar de mode en zelfs leefstijl van toen. Want persoonlijk vind ik de mode uit 30’s/40’s en 50’s veel vrouwelijker en mooier dan de mode van nu. Natuurlijk kan je er je eigen moderne twist aan geven want we leven wel nu natuurlijk!

Dus laat je verrassen door mijn wisselend aanbod van verschillende kleding stukken, die ik persoonlijk voor jullie selecteer. Mocht je toch iets missen kan je mij altijd berichten zodat ik kan kijken of er een mogelijkheid is om het voor jou mee te bestellen.
Stuur mij dus gerust een bericht mocht je een wens hebben dan help ik je graag, je kunt hiervoor mailen naar info@feelssovintage.nl of stuur een berichtje via social media.

De merken waar ik voor nu heb gekozen zijn Voodoo Vixen, Hell Bunny,Banned, Lindy Bop, Collectif, Hearts & Roses,Dolly & Dotty , en Lady V uit Engeland. Daisy Dapper uit Zweden en Fifties Fashion van eigen bodem.
Waarom deze merken? Simpelweg omdat het mijn favorieten zijn, en ik de collecties erg mooi en bovendien betaalbaar vind. Ook let ik er op bij het kiezen van de merken of er genoeg aanbod is in plus size maten. Daarnaast heb ik ook  leuke repro sieraden merken voor jullie namelijk: Bow & Crossbones en Splendette. En het haar accessoire merk Dreamy Daisy van eigen bodem en Suavecita.

Volg ons ook vooral op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van acties en nieuwe producten.
Verder kan je je natuurlijk ook nog inschrijven op onze nieuwsbrief.

Maak kennis met ons


Sylvana Arendse
eigenaresse